ERE - LID

Op vrijdag 16 juni j.l., tijdens een algemene leden vergadering, is Lijnie Smeets postuum benoemd tot ere-lid van onze vereniging.

Helaas is Lijnie eind maart plotseling overleden en was de verslagenheid binnen de vereniging groot en natuurlijk ook bij haar man Adrie.

Lijnie was een dijnamisch persoon en altijd bezig met o.a. de schoonmaak van de kantine, het voorbereiden van de maaltijd op zaterdagen en met een praatje met iedereen. Ze was altijd vrolijk en optimistisch en vooral haar gulle lach werkte aanstekelijk. Samen met Adrie zorgde zij er voor dat de kantine er altijd verzorgd uitzag. Het overlijden van Lijnie is een grote slag voor de vereniging. De kantine neemt een centrale plaats in bij de vereniging waar iedereen elkaar ontmoet, nieuwtjes worden uitgewisseld, raad wordt gegeven bij problemen op de tuin. Lijnie was de centrale figuur in dit gebeuren, zij nam voor iedereen de tijd en we zullen haar heel erg missen.

 

Op vrijdagavond 16 juni was er een bijzondere ledenvergadering, waarin Lijnie tot ere-lid werd benoemd. Veel leden waren gekomen om op die manier met dit gebeuren hulde aan Lijnie te brengen en stil te staan bij dit pijnlijke gebeuren.
Voorzitter Jan Jansen spreekt de aanwezigen toe en memoreert Lijnie.

Hij beschrijft ook de verslagenheid die alle leden van de vereniging getroffen heeft.

Aan het einde van zijn toespraak hangt Adrie (haar man) de foto van Lijnie (zijn vrouw) op, naast de oorkonde.